Framtidens kontor, framtidens arbete

Hur kan arbetslivet sätta människan i centrum? Hur kan vi undvika polarisering? Hur kan vi skapa social hållbarhet? I ett seminarium under Almedalen 2021 föreläser jag och Emma Stenström, forskare vid Handelshögskolan i Stockholm, om våra respektive delprojekt i forskningsprojektet Framtidens kontor, finansierat av Vinnova. Min föreläsning som handlar om det moderna kontoret och hur det kan få människan som det centrala i arbetet, har rubriken ”Framtidens Kontor – att sätta människan i centrum.” Emma Stenström pratar om moderna arbetssätt, kultur och hur hennes egen metod bubbelhoppning kan få oss att undvika polarisering, rubriken för hennes föreläsning är ”Framtidens kontor bubblar”. Länk till seminariet HÄR!
 
Moderator är Lena Lid Falkman, forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och Karlstad Universitet. 
Skärmavbild 2021-08-18 kl. 15.18.17