Generation Z

Jag kommer under våren 2016, 8 mars och 12 maj, hålla workshops inom TT Kompetens utbildningsenhet. Innehållet i workshopen är:

GENERATION Z – så når du den första digitala generationen

Generation Z är postmillenium-generationen, de som är födda cirka 1995-2015. Det är alltså den första generation som inte levt utan mobiltelefon, socialt nätverkande och onlinevideo. Förståelsen av deras digitala vanor och hur dessa förändrar och påverkar andra områden i deras liv är väsentlig om du vill positionera ditt varumärke i den här gruppen. Och även om det inte är din målgrupp just nu kan de bli det om fem-tio år.

Workshopen svarar på frågor som: Hur Generation Z kommer att förhålla sig till arbete, kommunikation, varumärken, konsumtion och sociala relationer? Hur man utifrån detta som exempelvis företag, organisation eller myndighet kan agera proaktivt i en föränderlig snar framtid? Hur de nya medievanorna kommer att påverka de traditionella medieföretagens utbud?

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 17.20.16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>