Some like anthropologists

In Falun I think they like anthropologists. Last year Dr Bob Deutsch at Brain Sells held a lecture at Norkaydagen, and this year I’ll go there and talk about media behavior and young people. Excerpt from the presentation of the event (in Swedish): Det är med illa dold stolthet vi presenterar årets huvudtalare för Norkaydagen 2014, dr Katarina Graffman. Katarina är filosofie doktor i antropologi och en av Sveriges främsta experter på konsumentbeteende. ”Människor säger inte vad de tänker, vet inte vad de känner och gör inte som de säger”, menar Katarina Graffman och enligt henne beror det på att 85 procent av våra handlingar är omedvetna.

Norkaydagen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>